fbpx

WINKELMAND

Dromen

Over Powersounds: Een Droom Verwezenlijken

Onze Missie

Powersounds is geboren uit de ambitie en gedrevenheid van een dromer, die streefde naar het beste. Met passie voor ondernemen willen we anderen helpen bij het realiseren van hun dromen en het opzetten van evenementen.

Samenwerken voor Groei en Ontwikkeling

Wij geloven in samenwerking en het vergroten van individueel potentieel. In samenwerking met diverse stichtingen en professionals bieden we workshops, trainingen en mentorprogramma’s om talenten te ontdekken en te versterken.

Een Gemeenschap van Ondersteuning

Of het nu gaat om jongeren die hun passie voor kunst ontdekken, kinderen die muzikale talenten willen ontwikkelen of ouderen die nieuwe creatieve uitdagingen zoeken, Powersounds werkt samen met experts om begeleiding en kansen te bieden.

Partnerschap voor Succes

Met partners als Skilled 4 Life, Empire INK tattoo & Piercingshop, Aftersix evenementenbureau en meer, vergroot Powersounds het potentieel van individuen en streeft het naar het aantrekken van goede werkkrachten voor de toekomst.

De Kracht achter Powersounds

Eigenaar Miquel Fernandes is de drijvende kracht achter Powersounds. Met veel ervaring in netwerken en slimme investeringen heeft hij het bedrijf laten groeien tot een belangrijke speler in de verhuur-, evenementen- en entertainmentwereld.

Miquel Fernandes, ook ondernemer met succesvolle bedrijven zoals Empire INK tattoo & Piercingshop, is vastbesloten om met zijn deskundige team diverse diensten te leveren en u bij te staan bij al uw evenementen.

Power your events

Powersounds: Uw Betrouwbare Partner voor Complete Technische Producties

Met ruim 20 jaar ervaring is Powersounds dé vertrouwde keuze voor full-service producties met licht en geluid in Zuid-Holland, Nederland en daarbuiten.

 

Waarom Powersounds?

  1. Uitgebreide Ervaring: Bijna 20 jaar ervaring in zowel kleine als grote evenementen en artiesten.
  2. Flexibele Aanpak: Een doelgerichte en persoonlijke benadering voor elk evenement.
  3. One-Stop Shop: Slechts één aanspreekpunt voor al uw technische behoeften.
  4. Compleet Assortiment: Verhuur van licht, geluid, stroom, backline, podia & rigging materialen.

 

Onze Diensten

  • Compleet Technisch Plaatje: Wij verzorgen alles wat u nodig heeft voor uw evenement, inclusief audio, licht, podia, truss en rigging.
  • Flexibele Verhuur: Naast complete projectuitvoering bieden wij ook de mogelijkheid tot losse verhuur, met of zonder personeel en transport.
  • Grote Projecten: Wij hebben voldoende materiaal en expertise om meerdere podia of evenementen tegelijkertijd aan te kunnen.

 

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Met betrouwbare materialen en ervaren personeel zorgen wij ervoor dat elk evenement een succes wordt. Onze slimme geluidsinstallaties houden het geluid binnen de vergunningsnormen, en onze klantenkring bestaat uit gerenommeerde organisaties en evenementenbureaus die waarde hechten aan kwaliteit.

EEN GEMAKKELIJK PROCES

Ervaar Gemak en Kwaliteit met Powersounds Evenementenverzorging!

  • All-inclusive Service: Vanaf het begin tot het einde, bieden wij complete ondersteuning voor uw evenement tegen één prijs.
  • Ons Doel: Bij Powersounds streven we ernaar om u een moeiteloze ervaring te bieden, zodat uw evenement gegarandeerd een succes wordt.
  • Klantgericht: Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@powersounds.nl. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Neem Contact Op en Laat uw Evenement Schitteren met Powersounds!

X