fbpx

WINKELMAND

Dromen

Powersounds is opgericht door de ambitie en gedrevenheid van een dromer. Een dromer die altijd ernaar heeft gestreefd het beste uit zichzelf te halen. Met een gedreven passie voor het ondernemen hoopt Powersounds anderen bij te kunnen staan in het helpen realiseren van hun dromen en opzetten van hun evenementen.

 

 

 

 

 

De backbone van Powersounds

Eigenaar Miquel Fernandes is dan ook de backbone achter Powersounds. Door veel ervaring op te doen als netwerken en slim te investeren in apparatuur, heeft hij ervoor gezorgd dat Powersounds in de loop van de jaren sterk is gegroeid in de entertainment wereld. Met een goed gebouwde samenwerkende team levert hij diverse diensten als assortiment aan en hoopt hij u te kunnen bij staan bij  al uw evenementen.

Power your events

Powersounds uw vertrouwde partner voor full service producties met licht en geluid in de regio zuid-holland. Maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten. Wij zijn werkzaam voor de zakelijke als particuliere markt en werken veel samen met organisaties en evenementenbureaus die waarde hechten aan onze doelgerichte aanpak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring verzorgen wij het complete technische plaatje bij uw evenement.

Video, Audio, Licht, Podia, Truss en Rigging, alles hebben wij zelf in huis. Voor elk project kijken wij naar wat de opdrachtgever precies wil en bieden een passende oplossing aan. Naast het uitvoeren van projecten (groot of klein), verhuren wij een gedeelte van ons assortiment ook los, eventueel zonder personeel of transport en kunt u deze zelf ophalen of door ons laten bezorgen en/of opbouwen. Op die manier hebben wij een oplossing voor elke wens of budget.

Waarom kiezen klanten voor Powersounds?

  • Bijna 10 jaar ervaring met zowel kleine als grote evenementen en artiesten.
  • Een flexibele, doelgerichte en persoonlijke aanpak voor elk evenement.
  • 1 Aanspreekpunt voor de complete techniek
  • Verhuur van zowel licht, geluid, stroom, backline, video, podia & rigging materialen.

Wij verzorgen elk jaar de techniek bij een hoop festivals, presentaties, zakelijke/particuliere evenementen en hebben voldoende materiaal en kennis in huis om meerdere podia of evenementen tegelijk aan te kunnen. Slimme geluidsinstallaties- en meters houden het geluid binnen de vergunning. Met betrouwbare materialen en personeel dat dagelijks achter de knoppen staat kunnen wij garanderen dat elk evenement slaagt. Wij werken daarom ook veel voor gerenommeerde klanten met organisaties en evenementenbureaus die kwaliteit belangrijk vinden. Graag maken wij voor u een passend aanbod wat aansluit bij uw budget en wensen, neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

EEN GEMAKKELIJK PROCES

De complete verzorging van uw evenement wordt vanaf het begin tot het einde door Powersounds verzorgd voor één prijs! Het doel van Powersounds is om onze klanten te voorzien van een gemakkelijk proces, om zodoende het evenement tot een succes te brengen. Op deze manier hopen wij het gehele proces zo prettig mogelijk voor u te laten verlopen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons gerust een bericht sturen via info@powersounds.nl. Wij helpen u graag met al uw vragen. En hopelijk tot gauw bij uw evenement!

X