Studio verhuur

Studio verhuur voor muziekopnames

Ben jij DJ en zoek je een professionele ruimte waar je jouw muziek kunt mixen en opnemen? Powersounds verhuurt naast verschillende DJ apparatuur ook opname studio’s waar jij als DJ, producer of artiest aan de slag kan met jouw muziek. 

Onze muziek studio is voorzien van professionele apparatuur waarmee jij muziek van topkwaliteit kunt maken en opnemen. Daarnaast leveren wij high-end mixing en mastering diensten. 

 

Muziek studio huren bij Powersounds

Onze muziekstudio in Rotterdam is te huren voor het ontwikkelen van mixtapes en livestreams. Door onze expertise en de beschikbare opname apparatuur ben je verzekerd van professionele kwaliteit muziek en opnames. Bovendien bieden we de mogelijkheid om video opnames te maken. 

De Powersounds muziekstudio’s geven jou als DJ alle tools om de allerbeste nummers te mixen. Je kan jouw muziek opnemen in de studio en vervolgens zelf mixen in een akoestisch uitgebalanceerde ruimte. Maar wij kunnen deze ook netjes voor je afmixen en masteren. Powersounds is dé partner en locatie om jouw muziek naar een hoger level te tillen.

 

Muziek studio huren Rotterdam

Een muziekstudio huren bij Powersounds in Rotterdam gaat eenvoudig. Schrijf je via onderstaand aanmeldformulier in en laat weten wanneer je de studio zou willen verhuren en voor welk gebruik. Vervolgens zullen we contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de studio verhuur. Of bel direct naar 010 – 84 85 662 om je reservering door te geven.

Onze studio is geopend van 12.00 tot 21.00 en is gelegen nabij Rotterdam centrum. Mocht je nog vragen hebben over de muziekstudio en/of verhuurmogelijkheden, stel gerust je vragen via onze contact pagina. Wij helpen je graag bij het mixen en opnemen van jouw muziek!

Aanmeldformulier Studio verhuur