Beschrijving

“Stap in de wereld van hoogwaardige live-audio met de Allen & Heath SQ-5: Een revolutie in geluidscontrole en flexibiliteit.”

Allen & Heath SQ-5: De Ultieme Live Audio-ervaring

Het Allen & Heath SQ-5 digitale mengpaneel in een handige flightcase biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor de meest veeleisende audio-applicaties. Met zijn krachtige XCVI 96kHz FPGA engine, lage latency en uitgebreide functionaliteiten is de SQ-5 het kloppend hart van elke live audio-setup.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Revolutionaire XCVI 96kHz FPGA Engine: Voorziet in een kristalhelder geluid met minimale vertraging, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  2. 16 Onboard Preamps: Krachtige preamps zorgen voor een optimale signaalverwerking en heldere geluidsweergave.
  3. 8 Stereo FX Engines: Biedt een breed scala aan effecten voor een dynamische audio-ervaring.
  4. 12 Stereo Mixes met Parametrische en Grafische EQ: Ideaal voor in-ear monitoring setups en een nauwkeurige audiobalans.
  5. Compatibiliteit met Leidende Audio Netwerk-standaarden: Maakt naadloze integratie mogelijk met andere audioapparaten en -netwerken.
  6. Geïntegreerde SQ-Drive: Hiermee kun je direct hoogwaardige multitrack- of stereoregistraties maken van je live-optredens.

The Sound of Speed

De Allen & Heath SQ-5 is niet alleen krachtig van binnen, maar ook robuust van buiten. Het volledig metalen chassis zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Met een intuïtief 7-inch touchscreen en verlichte draaiknoppen biedt de SQ-5 een gebruiksvriendelijke en professionele gebruikerservaring.

Professioneel Design, Indrukwekkende Functionaliteit

Het ontwerp van de SQ-5 is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Het stevige dashboard, omringd door heldere knoppen, biedt directe toegang tot alle essentiële functies. Met de mogelijkheid om kanalen en mixen naar wens aan te passen en een uitgebreide bibliotheek met FX-opties, biedt de SQ-5 een ongekende mate van flexibiliteit en controle over je geluid.

Beschikbaarheid en Aanvullende Opties

De Allen & Heath SQ-5 in flightcase is op aanvraag leverbaar bij Powersounds. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en eventuele aanvullende opties, zoals DX stageblokken. Ontdek de kracht van de Allen & Heath SQ-5 en breng je live optredens naar een hoger niveau met Powersounds!