Beschrijving

“Ultieme Flexibiliteit: Ontdek de Unieke Functionaliteiten van de Xone:96 Mixer bij Powersounds!”

Bij Powersounds heb je de mogelijkheid om de Allen & Heath Xone:96 te huren, de ultieme keuze voor oldskool vinyl DJ fanaten die op zoek zijn naar een unieke mixervaring. Met zijn onderscheidend mat zilveren design en hoogwaardige functionaliteiten, is deze mixer een klasse apart.

De Xone:96 beschikt over twee geluidskaarten, waardoor je probleemloos twee laptops tegelijkertijd kunt aansluiten. Hierdoor heb je de controle over maar liefst acht ingangskanalen, waarbij de flexibiliteit over je geluid centraal staat. Met vier vierbands equalizers en twee driebands parametrische EQ’s heb je de mogelijkheid om het geluid tot in de kleinste details te finetunen.

Een interessante toevoeging aan de Xone:96 is de Crunch optie, waarmee je pre-filter het geluid kunt laten oversturen, vergelijkbaar met de vervorming die een gitarist aan zijn geluid geeft. Deze functie voegt een extra dimensie toe aan je mix, waardoor je nog creatiever te werk kunt gaan.

Naast deze unieke features biedt de Xone:96 ook praktische voordelen, zoals de Innofader Mini crossfader en twee mastervolumes. Dit geeft je de mogelijkheid om moeiteloos tussen verschillende tracks en effecten te schakelen, terwijl de send/return-mogelijkheden zorgen voor een naadloze integratie met externe apparatuur.

Met de X:Link-connectie voor Xone:K-serie gear en MIDI-out voor MIDI-gestuurde apparaten, biedt de Xone:96 een uitgebreide connectiviteitsopties voor de meest veeleisende DJ’s. Bij Powersounds kun je deze topklasse mixer huren, zodat je jouw DJ-set kunt upgraden naar een hoger niveau en je publiek kunt trakteren op een onvergetelijke ervaring.