Beschrijving

Pioneer CDJ-2000 NXS2: Ervaar de kracht van deze professionele mediaspeler voor unieke DJ-mixervaringen op het hoogste niveau!

De Pioneer CDJ-2000 NXS2 is een state-of-the-art mediaspeler die de Nexus 2000 set naar een hoger niveau tilt. Deze vernieuwde mediaspeler biedt niet alleen alle vertrouwde functies van de CDJ-2000 NXS, maar gaat nog een stap verder met een scala aan nieuwe mogelijkheden.

Een van de meest opvallende kenmerken van de CDJ-2000 NXS2 is de veelzijdigheid in het lezen van media. Naast CD’s en USB-sticks kan deze speler nu ook SD-kaarten lezen, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het afspelen van je muziek. Bovendien fungeert de CDJ-2000 NXS2 ook als een MIDI-controller met HID-compatibiliteit binnen de Pioneer Rekordbox DJ-software, waardoor je naadloos kunt integreren met je favoriete DJ-software.

Een andere opwindende toevoeging aan deze mediaspeler is de ondersteuning voor FLAC- en ALAC-bestanden, waardoor je kunt genieten van audio van de hoogste kwaliteit. Met het hi-res touchscreen en het qwerty-toetsenbord heb je direct toegang tot al je muziek en kun je snel navigeren door je collectie. Bovendien kun je met de 2 x 4 hot cues nog meer creativiteit toevoegen aan je sets, waardoor je tracks op nieuwe en innovatieve manieren kunt remixen en mixen.

De CDJ-2000 NXS2 wordt geleverd met enkele visuele verbeteringen, zoals de toevoeging van acht hot cue knoppen in plaats van vier, waardoor je nog meer controle hebt over je muziek. Daarnaast is de reverse knop uitgebreid met een extra reverse slip mogelijkheid, waardoor je nog vloeiender kunt mixen en scratchen.

Met de Pioneer CDJ-2000 NXS2 haal je niet alleen een krachtige mediaspeler in huis, maar ook een instrument waarmee je jouw creativiteit als DJ naar nieuwe hoogten kunt tillen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginnende DJ, deze set biedt alles wat je nodig hebt om jouw DJ-setup te verbeteren en je publiek te betoveren met jouw unieke mixen en remixen.

Bereid je voor op een ongeëvenaarde DJ-ervaring met de Pioneer CDJ-2000 NXS2. Haal het maximale uit je muziekcollectie en domineer het podium als nooit tevoren met deze revolutionaire mediaspeler.