Beschrijving

“Transformeer Je DJ Setup met de INTERFACE 2: Essentiële Tools Voor Elk Optreden!”

Pioneer heeft met de INTERFACE 2 een krachtige oplossing gecreëerd voor de behoeften van moderne DJ’s die werken met Rekordbox DVS. Deze veelzijdige audio-interface opent een wereld van mogelijkheden voor DJ’s die hun tracks willen beheren en afspelen met tijdcode vinyl. Met de INTERFACE 2 kunnen DJ’s profiteren van een naadloze integratie met een breed scala aan hardware, waardoor ze hun creativiteit kunnen ontketenen en een ongeëvenaarde live DJ-ervaring kunnen leveren.

De INTERFACE 2 wordt geleverd met licentiesleutels voor zowel Rekordbox DJ als het DVS-uitbreidingspakket, waardoor gebruikers direct aan de slag kunnen met het verkennen van de uitgebreide functionaliteit van het Rekordbox-platform. Daarnaast wordt de INTERFACE 2 ook geleverd met twee tijdscodeplaten, waardoor DJ’s direct aan de slag kunnen met hun sets.

Met vier RCA-kabels en een USB-kabel inbegrepen, is het eenvoudig om twee draaitafels en een mixer aan te sluiten, waardoor DJ’s snel aan de slag kunnen met hun sets. Bovendien kan het compacte en robuuste aluminium ontwerp van de INTERFACE 2 worden gevoed via USB of met de meegeleverde voedingsadapter, waardoor het ideaal is voor zowel thuisgebruik als live optredens.

Een van de meest opvallende kenmerken van de INTERFACE 2 is zijn draagbaarheid. Met zijn kleine formaat en lichtgewicht ontwerp kunnen DJ’s de INTERFACE 2 moeiteloos meenemen in hun tas, waardoor het de perfecte metgezel is voor zowel optredens als oefensessies thuis. Dankzij de ondersteuning voor audiobestanden tot 96 kHz kunnen DJ’s genieten van een kristalheldere geluidskwaliteit, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Het intuïtieve ontwerp van de INTERFACE 2 maakt het eenvoudig om alles snel aan te sluiten en te configureren, zelfs in donkere omgevingen. De LED-indicatoren geven duidelijk aan of een kabel correct is aangesloten, terwijl de handige phono/line-schakelaar het eenvoudig maakt om het binnenkomende signaal aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Al met al biedt de INTERFACE 2 van Pioneer een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het de ideale keuze is voor DJ’s die streven naar perfectie in hun sets. Met zijn indrukwekkende functionaliteit en draagbare ontwerp stelt de INTERFACE 2 DJ’s in staat om hun creatieve visie tot leven te brengen en hun publiek te betoveren met een onvergetelijke muzikale ervaring