Beschrijving

De Pioneer XDJ-XZ vertegenwoordigt een revolutie in DJ-controllerontwerp, doordrenkt met de geest van zowel de XDJ- als de NXS-spelers.

Met zijn imposante jogwheels, die zijn geërfd van de legendarische CDJ2000 NXS, en de indrukwekkende Beat- en Sound Color FX van de DJM900NXS mixer, biedt de XDJ-XZ een ongeëvenaarde ervaring voor elke DJ.

De kracht van de XDJ-XZ ligt in zijn veelzijdigheid.

De 4-kanaals mixer biedt flexibiliteit voor elke mix, waarbij twee kanalen specifiek zijn ontworpen voor USB/Recordbox/Serato, en de andere twee kanalen zijn gereserveerd voor externe apparaten zoals draaitafels of cd-spelers. Deze unieke functie maakt de XDJ-XZ een uitstekende keuze voor zowel digitale als vinyl-DJ’s, waardoor ze naadloos kunnen schakelen tussen verschillende bronnen tijdens hun sets.

De controller is ontworpen met het oog op ultieme prestaties en betrouwbaarheid.

De jogwheels reageren vlekkeloos op elke aanraking, terwijl de knoppen en faders van professionele kwaliteit zorgen voor een soepele mixervaring. De intuïtieve lay-out maakt het eenvoudig om door tracks te bladeren, loops te maken en effecten toe te passen, waardoor elke DJ zijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Of je nu een beginnende DJ bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een ervaren professional die op zoek is naar een alles-in-één oplossing, de Pioneer XDJ-XZ biedt alles wat je nodig hebt en meer.

Met zijn uitgebreide functionaliteit, hoogwaardige constructie en naadloze integratie met populaire DJ-software, is de XDJ-XZ een absolute game-changer in de wereld van DJ-controllers.

Kortom, met de Pioneer XDJ-XZ kunnen DJ’s hun grenzen verleggen en hun creativiteit tot nieuwe hoogten brengen. Het is de ultieme tool voor het creëren van magische momenten op de dansvloer, ongeacht het genre of de locatie.